vrijdag, 1. juni 2007 - 11:34

BMW X5 leverbaar met M Sportpakket

Rijswijk

Per productiemaand juli zal het toch al brede optieprogramma van de BMW X5 voor het eerst worden uitgebreid met een M Sportpakket.
Dit pakket bestaat uit specifieke aerodynamische M bumpers voor en achter, 19 inch lichtmetalen wielen in V-spaak design, zijdeglans aluminium accenten aan het exterieur, hoogglans zwart dakdraagsysteem, onderstel met sportkarakteristiek, sportstoelen, aluminium interieurlijsten, M sportstuurwiel en antraciet hemelbekleding.

In combinatie met het M sportpakket is de BMW X5 leverbaar is de kleuren Alpinweiß, Titansilber, Spacegrau, Monacoblau, Saphirschwarz en Carbonschwarz. Het pakket is leverbaar vanaf 8.196 Euro. Voor metalliclak geldt de reguliere meerprijs.

De tweede generatie BMW X5 heeft met zijn krachtigere motoren, zijn innovatieve wielophanging en zijn doorontwikkelde xDrive vierwielaandrijving, de lat in het Sports Activity Vehicle (SAV) segment opnieuw al hoger weten te leggen.

Sinds de introductie van de SAV door BMW is het voor het eerst dat er een M pakket leverbaar is op dit model. Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan een miljoen BMW X3 en BMW X5 verkocht. Ook in Nederland gaat het succes onverminderd voort. De oorspronkelijke doelstelling van 1000 auto’s voor 2007, is twee maanden na de marktintroductie reeds behaald.
Categorie:
Tag(s):