woensdag, 7. november 2007 - 16:32

Bromfietser met traumaheli naar ziekenhuis

Groesbeek

Maandagavond vond een aanrijding plaats op de Cranenburgsestraat waarbij twee bromfietsbestuurders, van 17 en 56 jaar uit Groesbeek, waren betrokken. Politie, ambulance en ook de traumaheli gingen erheen. Beiden raakten gewond, waarvan 1 ernstig.

De 56-jarige bromfietser reed over de Cranenburgsestraat richting De Horst en de ander kwam uit tegengestelde richting. Toen de 56-jarige man wilde oversteken ter hoogte van de Groesbeekse tehuizen, liet hij eerst nog een auto passeren en stak vervolgens de weg over. Daarbij zag hij de aankomende 17-jarige bromfietser over het hoofd. Ten gevolge van de botsing raakte de 56-jarige Groesbeker ernstig gewond aan zijn hoofd.

De traumaheli landde op de Achillesvelden en heeft de gewonde man vervolgens naar het UMC St. Radboud overgebracht. De 17-jarige liep schaafwonden op.

De afdeling VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) van de politie heeft ter plaatse nader onderzoek ingesteld naar de toedracht. Beide bromfietsen zijn ten behoeve van verder onderzoek naar het politiebureau gebracht.
Provincie:
Tag(s):