zondag, 13. mei 2007 - 14:14

Bruidegom mishandeld na afpakken voetbal

IJmuiden

Een 42-jarige IJmuidenaar is op zijn trouwdag zwaar mishandeld door een 48-jarige plaatsgenoot. Het slachtoffer wilde vrijdagavond met zijn bruid en een aantal gasten uit eten gaan toen hij rond 18.45 uur zag dat een jongetje op zijn bestelauto klom, om daar een bal af te halen. Omdat dat al vaker was gebeurd had hij de bal afgepakt. Even later zag hij het ventje met een andere bal weer voetballen bij de auto, samen met zijn stiefvader.

Toen de IJmuidenaar opmerkte dat de stiefvader geen goed voorbeeld gaf, werd hem te verstaan gegeven dat hij een volgende keer zou worden vermoord. Er ontstond een vechtpartij tussen de beide mannen waarin de bruidegom door zijn gladde schoenen uitgleed en op straat viel. Hij werd vervolgens een aantal malen tegen zijn hoofd en lichaam geschopt.

Omstanders hebben de mannen uit elkaar gehaald. De bruidegom is ondanks zijn vernielde kleding toch uit eten gegaan maar werd later onwel en moest in een ziekenhuis worden opgenomen. Hij heeft veel kneuzingen en mogelijk inwendig letsel opgelopen. De politie stelt een onderzoek in naar de gang van zaken.
Provincie:
Tag(s):