vrijdag, 9. maart 2007 - 12:00

Café interieur gesloopt door vechtersbazen

Utrecht

Vrijdagmorgen rond 05.00 uur kwam bij de politie een melding binnen van een vechtpartij aan de Oudegracht. Agenten gingen ter plaatse en spraken op een trap naar de werf enkele mensen die vertelden dat er in een aan de werf gelegen horecagelegenheid een vechtpartij gaande was. Daarop gingen de politiemensen naar die gelegenheid.

In de horecagelegenheid was het een behoorlijke chaos: de bar en tap waren vernield, veel kapotte drankflessen op de grond en stukgeslagen stoelen en barkrukken. Door een medewerker werd verklaard dat er ruzie tussen enkele mannen was ontstaan. Hij was tussenbeiden gekomen en had de vechtersbazen gescheiden. Even later escaleerde de ruzie toch weer, waarbij vijf personen betrokken waren en gebruik werd gemaakt van de inventaris van de horecagelegenheid.

In de gelegenheid werden twee verdachten, een vrouw van 29 jaar en een man van 33 jaar, aangehouden. Naar de andere drie verdachten wordt een onderzoek ingesteld. De medewerker van de gelegenheid deed aangifte van de mishandeling en van de vernielingen.
Provincie:
Tag(s):