dinsdag, 13. februari 2007 - 9:23

Casting Delfzijlster sterren

Delfzijl

De ruim 250 Delfzijlsters die zich hebben opgegeven om mee te doen aan de marketingcampagne "Echte sterren wonen in Delfzijl" zijn uitgenodigt voor een castingdag op 17 februari in de Molenberg. Het wordt een echte sterrendag met rode loper, paperazzi-fotograaf Joop van Tellingen, camera’s, visagisten, muziek en assistenten.

Het is de bedoeling om alle mensen die zich ingeschreven hebben in te zetten in de imagocampagne “Echte Sterren wonen in Delfzijl�. Zo zullen deze Delfzijlsters terug te vinden zijn in radio/tv-spotjes, advertenties, op de website, in abri’s (bushokjes), enzovoort.

Zoals het in de voorbereiding van campagnes gaat, wordt ter voorbereiding op de fotografie een casting gehouden. Het programma start op zaterdag 17 februari om 10.00 uur met een korte uiteenzetting over het doel en de voortgang van de campagne. De dag duurt waarschijnlijk tot ca. 14.00 uur.

Het is de bedoeling dat iedereen na de uitleg van de campagne gefotografeerd wordt, zodat er een beeld gevormd kan worden van alle beschikbare Delfzijlster modellen. Tevens vindt er een registratie van persoonlijke gegevens plaats en wordt er een modellencontract ingevuld.
Provincie:
Tag(s):