donderdag, 26. april 2007 - 9:24

Chromiumpakket verkrijgbaar op nieuwe Sirion 2 Sport

Vianen

Daihatsu’s meest sportieve versie van de Sirion 2 - de Sirion 2 Sport - is nu in een speciale uitvoering verkrijgbaar: de Sirion 2 Chromium. Deze versie van de Sirion 2 is voorzien van een groot aantal accessoires in chroomlook. De auto valt hierdoor niet alleen op vanwege zijn sportieve uiterlijk, maar wordt ook een echte blikvanger door de sierlijke chromen details.

De Sirion 2 Chromium is gebaseerd op de Sirion 2 Sport, welke is voorzien van een krachtige, maar zuinige 1.3 liter benzinemotor. De auto is in vijf verschillende kleuren leverbaar.

Ten opzichte van de basisversie is de Sirion 2 Sport voorzien van veel sportieve extra’s, zoals een toerenteller, side skirts, een sportieve voorbumper met mistlampen en een achterspoiler. Ook airconditioning behoort tot de standaarduitrusting. De Sirion 2 Chromium beschikt bovendien over een groot aantal accessoires, waarbij chroomaccenten een belangrijke plaats innemen.

Het Chromiumpakket is leverbaar op iedere nieuwe Sirion 2 Sport. De waarde van het pakket bedraagt ruim € 2.750,-. Daihatsu biedt het pakket aan voor € 1.375,-.
Categorie:
Tag(s):