donderdag, 12. april 2007 - 18:10

Daihatsu viert 100 jarige bestaan met roadshow

Het is dit jaar precies 100 jaar geleden dat Daihatsu door enkele Japanse ondernemers en technici werd opgericht. Na een korte geschiedenis als producent van motoren voor de scheepvaart, kan Daihatsu inmiddels terugkijken op ruim 70 jaar ervaring in automobielproductie.

Om het 100-jarig bestaan te vieren, heeft Daihatsu Holland B.V. een speciale roadshow in het leven geroepen. De roadshow zal van april tot en met september het hele land rondreizen en te zien zijn bij een groot aantal verschillende dealers. Tijdens de roadshow zullen alle Daihatsu-modellen in verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn voor een proefrit.

De Daihatsu Roadshow is een verrassend en feestelijk evenement. Bezoekers hebben de mogelijkheid om op een informele manier kennis te maken met de complete modellenreeks van Daihatsu. Daarnaast zullen er tijdens de roadshow aantrekkelijke rentetarieven voor financieringen en kortingen op accessoires gelden. Verder zijn er voor kinderen verschillende activiteiten georganiseerd, zodat ook zij zich tijdens de roadshow zullen vermaken. De agenda van de roadshow is te vinden op www.daihatsu.nl en wordt regelmatig bijgewerkt.
Categorie:
Tag(s):