dinsdag, 30. januari 2007 - 11:46

Davids terug bij Ajax

Edgar Davids is weer Ajacied. De middenvelder komt over van Tottenham Hotspur en tekende een contract voor anderhalf jaar. Hij werd maandag al medisch goedgekeurd.

De transfer van de oud-international hing al enige tijd in de lucht, maar is nu officieel beklonken. De 33-jarige Davids bereikte al eerder een akkoord met Ajax. Dinsdagochtend werden de puntjes op de i gezet. Hij zal waarschijnlijk dinsdagmiddag al voor het eerst meetrainen.

Als het aan Edgar Davids ligt, zal hij zondag direct in de basis starten van de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. De 33-jarige middenvelder zei dit tijdens zijn officiële presentatie bij Ajax.

Gevraagd naar zijn fysieke conditie, antwoordde hij. "Ik denk dat ik zondag inzetbaar ben. Lichamelijk voel ik geen enkel probleem.'' Ondanks het gegeven dat Davids dit seizoen bij Tottenham Hotspur meer op de bank zat dan hij in het veld stond. Trainer Henk ten Cate wilde nog geen uitsluitsel geven over zijn opstelling voor De Klassieker. Davids krijgt bij Ajax het rugnummer 13. "Op die dag ben ik geboren.''
Categorie:
Tag(s):