dinsdag, 27. maart 2007 - 9:05

De schone Fiat Panda

Badhoevendorp

Fiat is al tien jaar marktleider op het gebied van aardgasvoertuigen en zet zich al tijden in voor een schoner milieu. De Panda Panda is de laatste troef: 23% minder CO2 en de uitstoot van roetdeeltjes is vrijwel nihil!
Fiat heeft onder andere al de grotere Doblò op aardgas en nu komt daar de Fiat Panda Panda bij die tijdens de AutoRAI 2007 zijn Nederlandse debuut maakt.

De Panda op aardgas stoot 23% minder CO2 uit in vergelijking met de benzinevariant. De uitstoot van fijnstof is vrijwel nihil! De uitstoot van de Panda Panda -indien deze rijdt op aardgas- is 114g CO2/km en 146g CO2/km als hij op benzine (gecombineerd verbruik) rijdt. De compacte Italiaan is niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar ook nog eens voor uw portemonnee.

De Fiat Panda Panda is uitgerust met een 52 pk sterke 1.2 bi-fuel motor. De auto rijdt zowel op aardgas als benzine. In de bodem (afkomstig van de 4x4) zitten twee aparte aardgastanks met een totale inhoud van 72 liter. Omdat de tanks weggewerkt zijn, heeft de auto dezelfde binnen- en bagageruimte als de ‘gewone’ Panda (meer dan 200 liter met opgeklapte achterbank). De inhoud van de benzinetank is dezelfde 30 liter.

De Fiat Panda Panda is er vanaf € 13.795.
Categorie:
Tag(s):