zondag, 1. april 2007 - 9:31

Debuutalbum Amsterdamse band 'Pulsediver'

Amsterdam

Op 6 april is het dan zover, de Amsterdamse band Pulsediver presenteert dan hun debuutalbum.Het album “Is This A Problem� is een lekker stevig en energiek rockalbum geworden.Bij het oprichten van de band eind 2005 wist Pulsediver (Amsterdam) al precies wat ze wilden: muziek maken waar zij zelf de hele dag naar kunnen luisteren.

Daar de ervaren 4 bandleden allen een voorliefde hebben voor stevig gitaarwerk, scheef groovende drums, en een ronkend basgeluid, ontstond er een mix van indie-alternative met een vleugje stonerrock.
Dat menig hart hier sneller van ging kloppen, bleek uit de inmiddels honderden positieve reacties op websites als My space, Hyves, en uiteraard ook hun eigen officiële website www.pulsediver.nl

Pulsediver maakt naast de doorsnee instrumenten ook gebruik van iets minder bekende instrumenten. Zo bespeelt zangeres Mariska de theremin en op de plaat is ook de hammond te horen. Live weten de vier van Pulsediver een goede show neer te zetten, ze bruisen van de energie, een genot om naar te luisteren èn te kijken.

Op 6 april presenteert Pulsediver hun debuutalbum in de Winston Kingdom te Amsterdam, be there!
Provincie:
Tag(s):