dinsdag, 4. december 2007 - 10:25

Diverse woninginbraken Hollands-Midden

Leiden

In de avond en nacht van maandag op dinsdag is in diverse woningen en een hotel in de streek ingebroken. Hierbij zijn diverse goederen ontvreemd. In een aantal gevallen kon de dader worden aangehouden.

In Noordwijk heeft de politie maandagavond 3 december een 29 jarige man zonder bekende woon- of verblijfplaats aangehouden in een hotel aan de Voorstraat. De man had zich daar eerder die dag laten insluiten en brak die avond in een hotelkamer in. Daar nuttigde hij diverse etenswaren die uit de keuken waren gestolen. De man was bij het aantreffen dronken. De verdachte is voor het verdere onderzoek ingesloten.

In Hazerswoude-Dorp zijn bij een woninginbraak in de Ds. D.A.V.D. Boschstraat onder meer een plasma televisie, fototoestellen en een monitor gestolen . De inbraak werd maandag 3 december tussen 19.45 uur en 20.50 uur gepleegd. De dader of daders, van wie nog ieder spoor ontbreekt, is of zijn binnengeklommen op de 1e etage van de woning.

In Moordrecht is maandag rond 19.20 uur een inbreker betrapt door een bewoonster in haar woning aan het Rozenplantsoen. De vrouw werd gewaarschuwd door haar hond, liep naar beneden en zag een man in haar woonkamer staan. De vrouw zette het op een gillen waarop de inbreker wegrende. De politie is een onderzoek gestart.

Bij een inbraak in een woning aan de Kamerlingh Onnesstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel is een flatscreen televisie gestolen. Dinsdagnacht rond vier uur 's nachts schrok de bewoner wakker van een klap, hij ging beneden kijken en ontdekte de diefstal. Het slot van de voordeur was geforceerd door de dader(s). Ook hier is de politie begonnen met een onderzoek.
Provincie:
Tag(s):