zondag, 4. november 2007 - 17:03

Dode man gevonden in Waal

Tiel

De Waterpolitie van het Korps landelijke politiediensten stelt in samenwerking met de Technische Recherche van de politie Gelderland Zuid een onderzoek in naar de vondst van een dode man in de Waal bij Tiel. Dit maakte de politie zondag bekend.

Het ontzielde lichaam is zondag 4 november 2007 omstreeks 13.13 uur aangetroffen ter hoogte van het Amsterdam – Rijnkanaal. Het onderzoek zal zich richten op de identiteit van de man en de omstandigheden waaronder het lichaam te water is geraakt. Uit eerste onderzoek blijkt dat de man ongeveer 1 week in het water heeft gelegen. Bij het onderzoek door de schouwarts zijn geen uitwendige sporen aangetroffen die op een misdrijf duiden.

De man heeft een leeftijd die ligt tussen de 30 en 50 jaar, lang bruin haar, lengte ongeveer 1.70 m , fors postuur. Hij was gekleed in een overhemd met dunne verticale rood/witte strepen, een kakikleurige lange broek, merk Clockhouse, zwarte sokken en hoge zwart/grijze wandelschoen, merk Century. In de broek zat een 5 cm brede canvas legerriem. Hij had om zijn linker middelvinger een zilverkleurige ring met een gouden baan in het midden. Hij had een zilverkleurig zakmes bij zich van acht cm lang met de inscriptie ‘SKL�.

Mocht iemand aan de hand van de beschrijving de persoon herkennen dan kan contact worden gezocht met de meldkamer van de Waterpolitie Tiel op telefoonnummer 0343-535353.
Provincie:
Tag(s):