woensdag, 25. april 2007 - 16:39

Dode vrouw (19) gevonden in woning

Groningen

De politie stelt een uitgebreid onderzoek in naar de dood van een 19-jarige vrouw uit Groningen. De vrouw werd in de vroege ochtend van woensdag 25 april levenloos in haar woning aan de Plutolaan aangetroffen door haar 21-jarige vriend uit Groningen. Hij waarschuwde de politie, die direct een onderzoek is gestart. De 21-jarige vriend is door de politie gehoord, waarna hij woensdagmiddag is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de vrouw.

Rond de woning van het slachtoffer is de politie woensdag in de loop van de dag een buurtonderzoek gestart. In de omgeving van de woning is een werkcontainer van de brandweer geplaatst van waaruit het omgevingsonderzoek wordt geco├â┬Ârdineerd.

Op het lichaam van de vrouw zal donderdag 26 april sectie worden verricht door het Nederlands Forensisch Instituut in Rijswijk. De sectie kan meer helderheid geven over de mogelijke doodsoorzaak van het slachtoffer. De politie heeft een team grootschalige opsporing (TGO) samengesteld van ruim 20 medewerkers. Dit rechercheteam zal de komende dagen uitgebreid onderzoek doen.
Provincie:
Tag(s):