woensdag, 24. januari 2007 - 20:20

Doe-het-zelf botox en een inwendige BH; New Beauty

Amsterdam

Nog 11 dagen te gaan, en dan opent de grootste beurs op het gebied van cosmetische chirurgie en anti-aging haar deuren. Op 3 en 4 februari is het mogelijk om je uitgebreid te laten informeren door tientallen plastisch chirurgen van de grootste klinieken uit heel Nederland.

Bezoekers besparen hiermee consultkosten die kunnen oplopen tot wel 100 euro per consult. Ook bieden gerenommeerde klinieken kortingen aan van honderden euro’s op operaties. Een unieke kans om alle klinieken in één keer te bezoeken én geld uit te sparen! Uiteraard komen naast de voordelen ook de risico’s en psychologische aspecten aan bod.

Bij New Beauty 2007 tonen alle grote klinieken en beautysalons de nieuwste technologieën op het gebied van cosmetische chirurgie en huidverzorging. Ook kun je hier terecht voor de laatste cosmetische trends. In vier zalen vinden dagelijks 30 presentaties plaats over alle mogelijke behandelingen. Hairstylist Rob Peetoom verzorgt een make-overshow, waarbij een vrijwilligster uit het publiek een mooi kapsel en een fraaie make-up krijgt aangemeten.

Op zaterdag 3 februari discussieert Catherine Keyl samen met het publiek over de psychologische aspecten van cosmetische ingrepen. In het panel zitten onder andere cosmetisch arts Robert Schoemacher, Kelly van der Veer en plastisch chirurg Leo Peter van der Weij.

Op zondag 4 februari kan iedereen, die de afgelopen weken op RTL 4 het programma GEWOON MOOIER heeft gevolgd, kennis maken met de hoofdrolspelers uit het programma. De presentatie is, net als op RTL 4, in handen van Corine Boon.

Verder is TV-persoonlijkheid Marijke Helwegen twee dagen aanwezig om de anti-aging crèmes van Pascaud te presenteren en zal Coco de Meyere op de stand van Stichting Viva la Donna stylingadviezen geven.
Categorie:
Tag(s):