woensdag, 6. juni 2007 - 11:11

Drent tekent contract bij BV Veendam

Veendam

Martin Drent heeft dinsdag, in het bijzijn van het voltallige bestuur van BV Veendam, een contract getekend als commercieel manager bij de Groningse voetbalclub. Drent tekende dit contract voor de duur van één seizoen. Dit om te bekijken of het van weerskanten bevalt.

Namens het bestuur meldde Jos Offenberg dat Martin zich voornamelijk gaat richten op het binnenhalen van nieuwe sponsoren en het onderhouden van contacten met bestaande sponsoren. Oftewel: releatiebeheer.

Offenberg: 'Wij zijn erg benieuwd hoe dit gaat uitpakken, maar wij hebben er veel vertrouwen in.' Drent wordt uiteraard niet in het diepe gegooid. Van alle kanten zal hij vanuit de organisatie ondersteuning krijgen maar het zullen vooral Jan Korte en Geert Stuve zijn die hem gaan coachen in zijn nieuwe job.

Drent: 'Dit is een bijzondere stap voor mij; van pinchhitter naar een functie op het commerciele vlak. Ik heb er ongelofelijk veel zin in, maar ik weet nog niet waar het precies naar toe gaat. Ik ga er vanuit dat het gaat lukken. Dat is op zich nergens op gebaseerd, maar ik denk dat ik dit werk goed kan.'
Provincie:
Tag(s):