dinsdag, 6. maart 2007 - 17:43

Drie doden bij familiedrama

Hengelo (Gld.)

Dinsdagmiddag zijn bij een familiedrama in het Gelderse Hengelo een moeder en twee kinderen (jongetjes van 8 en 11 jaar) om het leven gekomen. De vader van het gezin is zwaargewond overgebracht naar een ziekenhuis maar verkeerd niet in levensgevaar. Of er meer slachtoffers zijn is nog niet bekend. De politie is momenteel bezig met een onderzoek in de woning waar het drama heeft plaatsgevonden.

De slachtoffers woonden aan de Oranjehof in Hengelo. Vanmiddag kreeg de politie de melding dat er een misdrijf dat in de woning zou hebben plaatsgevonden. Ze troffen in de woning de drie doden en een zwaar gewonde man aan.

Tijdens een persconferentie dinsdagavond liet de politie weten dat de moeder en de kinderen niet met een wapen om het leven zijn gebracht. Ook zou er ´iets´ zijn gevonden dat meer duidelijkheid zou moeten verschaffen over de toedracht van dit drama

Verder liet de politie weten dat de familie bij zowel politie als andere hulpverleningsinstanties, niet bekend was.

Vorige week nog heeft een moeder in België haar kinderen vermoord. Zij is, nadat ze een mislukte zelfmoordpoging had ondernomen, vandaag uit het ziekenhuis ontslagen en overgebracht naar een gevangenis.
Provincie:
Tag(s):