donderdag, 1. februari 2007 - 9:41

Drie inzittenden omgekomen na frontale botsing

Lelystad

Bij een frontale botsing tussen een personenauto en een bestelauto op de provinciale weg N302 zijn donderdagochtend rond 06.45 uur drie personen om het leven gekomen. De auto’s kwamen halverwege de provinciale weg N302, die Lelystad met Enkhuizen verbindt, met elkaar in botsing. Er zijn volgens een politiewoordvoerder naast de drie omgekomen inzittenden, geen andere slachtoffers bij het verkeersincident betrokken.

De bestuurder van de personenauto, een 25-jarige man uit Lelystad, kwam vermoedelijk op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer waar hij frontaal tegen de bestelauto botste. In deze auto zaten een 26-jarige en een 18-jarige man uit Hoorn.

De politie heeft na het ongeval de N302 in beide richtingen afgesloten en een technisch onderzoek ingesteld. De weg is omstreeks 13.30 uur, na reiniging van het wegdek, weer opengesteld. De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht en verzoekt getuigen die een van beide voertuigen voor het ongeval heeft zien rijden, contact op te nemen met de politie in Lelystad op 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):