zaterdag, 14. april 2007 - 21:19

Dronkenlui zorgen voor overlast

Assen/Hoogeveen

Dronkenlui hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag voor de nodige overlast gezorgd in Assen en Hoogeveen. Twee mannen uit Hoogeveen en Stuifzand werden door de politie bekeurd, behalve dat ze veel hadden gedronken zorgden ze ook voor overlast en gevaar en in Assen waren twee broers zo vervelend, dat ze een nachtje op het bureau mochten door brengen.

Een 37 jarige Hoogevener was erg vervelend in een café in het centrum van de stad. Op straat ging hij hier mee door waarop hij door de politie werd aangehouden. Omdat hij ook tegenover de agenten erg vervelend was en nergens aan mee wilde werken mocht hij een nacht op het politiebureau blijven, zaterdagmorgen na verhoord te zijn is hij weer in vrijheid gesteld.

De 23 jarige jongeman uit Stuifzand lag zwaar onder invloed op de kruising van de Marconistrata met de Voltastraat. Hij had geen idee hoe hij daar was gekomen. De politie zorgde er voor dat de man, met een proces-verbaal voor openbare dronkenschap, veilig thuis kwam.

Twee broers van 15 en 18 jaar uit Assen zijn vrijdagavond aangehouden omdat ze niet voldeden aan een vordering van de politie. De twee kwamen van een feestje in De Smelt, hadden behoorlijk gedronken en maakten de nodige problemen met de portier. De gewaarschuwde politie vorderde van de mannen om het terrein van De Smelt te verlaten. Dit deden ze in eerste instantie maar toen ze later terugkwamen en opnieuw vervelend werden zijn beiden aangehouden. In de loop van zaterdag zijn ze na verhoord te zijn in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.
Provincie:
Tag(s):