donderdag, 22. november 2007 - 10:19

Drugsnetwerk verkocht drugs aan 14-jarige

Twijzelerheide

Dinsdagavond zijn verschillende aanhoudingen gedaan in verband met soft- en harddrugshandel en het bezit van illegaal vuurwerk. Het begon met het volgen van een 23-jarige verdachte uit Twijzelerheide.

Deze was naar een huis gegaan in Twijzelerheide, waar hij drugs verkocht aan drie jongens van veertien, zeventien en achttien jaar. De politie was hier van op de hoogte en deed een inval waarbij ze naast drieëntwintig wikkels cocaïne ook een hele lading illegaal vuurwerk aantrof. De jonge kopers van veertien en zeventien jaar mochten gaan, maar de politie hield de 23-jarige en 18-jarige vast voor bezit van harddrugs en illegaal vuurwerk.

Tevens werd kort na de inval nog een 28-jarige man uit Noardburgum aangehouden, omdat hij al eerder die avond cocaïne had gekocht van de 23-jarige hoofdverdachte. Naast hem werd een 20-jarige medeverdachte aangehouden omdat deze vaak met de hoofdverdachte was gezien tijdens het dealen. Deze werd aangetroffen met een andere 20-jarige man, in zijn auto een partij softdrugs en illegaal vuurwerk werd aangetroffen. Ook hij is aangehouden. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.
Provincie:
Tag(s):