vrijdag, 20. april 2007 - 9:59

DZB Leiden organiseert open dag

Leiden

Vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur organiseert DZB Leiden een open dag voor alle belangstellenden. Het DZB hoofdkantoor aan de Le Pooleweg 11 opent die dag zijn deuren onder het motto: Van binnen naar buiten’.

DZB is een gemeentelijke dienst voor arbeidsontwikkeling. De dienst begon als sociale werkplaats en levert inmiddels leerwerktrajecten op maat aan iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De individuele ontwikkeltrajecten zijn erop gericht om iedereen zoveel mogelijk aansluiting te laten vinden bij de reguliere arbeidsmarkt. Tijdens de open dag laten bedrijfsonderdelen zoals Catering, Businesspost en Schilderen zien hoe ze te werk gaan.

Tijdens de open dag kunnen bezoekers niet alleen kennismaken met de verschillende bedrijfsonderdelen. Er is ook gelegenheid om even te genieten van een hapje en een drankje op het terras én er zijn verschillende workshops waaraan bezoekers in veel gevallen ook zelf kunnen deelnemen, bijvoorbeeld een workshop modern plantarrangement, een workshop bonbons maken en voor de kinderen een kleurwedstrijd.
Provincie:
Tag(s):