maandag, 30. april 2007 - 21:29

Edwin Evers en Berget Lewis winnen zangshow

Hilversum

Edwin Evers en Berget Lewis stonden in een echte titanenstrijd tegenover Xander de Buisonjé en Monique Smit in de finale van het Tien programma 'Just the two of us'. De superspannende live show waarin bekende Nederlanders het, gekoppeld aan topartiesten, tegen elkaar opnemen in een spetterend zangduel. De presentatie van de show was in handen van Linda de Mol en Gordon. Maar Evers en Lewis kregen de beste punten. Met hun vertolking van 'One' van U2 scoorden ze vier tienen.

Naast 'One' zongen Evers en Lewis ook 'De glimlach van een kind'. Dit nummer zouden ze van op single moeten uitbrengen als het aan het publiek en de andere kandidaten lag. Als laatste nummer kozen zij voor 'Nutbush citylimits' van Ike en Tina Turner.


In de Telegraaf liet Xander weten overtuigd te zijn van het feit dat hij en Monique de show zouden gaan winnen. Het 18-jarige zusje van Jan Smit, zong met Xander eveneens drie nummers: 'Fire', 'Shut up' en 'Something Stupid'.

Ondanks het feit dat Evers en Lewis meestal de hoogste punten kregen van de jury hoopte Xander op de stemmen van het publiek.

Helaas voor beiden kregen Edwin en Berget meer stemmen van het publiek en wonnen dus de trofee.
Categorie:
Tag(s):