donderdag, 27. december 2007 - 20:43

Een naam voor de multifunctionele accommodatie in Vlagtwedde

Vlagtwedde

Eind 2008 nemen de organisaties hun intrek in de Multifunctionele Accommodatie die op dit moment in Vlagtwedde gebouwd wordt. Dit zijn o.a. O.b.s. De Zaaier, O.b.s. De Clockeslach en Peuterspeelzaal ’t Hummelhoeske.

Alle participanten krijgen een eigen postadres (Smederij 12 tot en met 22) en behouden hun eigen naam. Zij zijn echter van mening dat het gebouw zelf ook een naam zou moeten krijgen in plaats van de ‘werknaam’ MFA. Men vraagt de bevolking van Vlagtwedde dan ook mee te denken over een naam.

Tot en met vrijdag 15 februari 2008 kunt u een voorstel doen voor de naam van het nieuwe onderwijs- en ontwikkelingscentrum. Daarna zal een commissie, onder leiding van de portefeuillehouder onderwijs, zich over de inzendingen buigen en een voorstel doen aan het College van B&W.

Voorstellen voor de naam van de Multifunctionele Accommodatie kunnen gedaan worden met behulp van het antwoordstrookje op deze pagina of via het volgende emailadres: naamnieuweschool@vlagtwedde.nl. Een gewone brief/kaart schrijven mag natuurlijk ook.
Provincie:
Tag(s):