zondag, 4. februari 2007 - 20:42

Eerste artiesten Drentse Daver Dagen bekend

Ruinerwold

De eerste namen van artiesten die op de Drentse Daver Dagen 2007 zullen gaan optreden, op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni a.s. zijn bekend. De vorige edities waren een enorm succes, met in totaal ruim 6000 bezoekers per jaar. Dat er opnieuw een vervolg komt is dus logisch.

Voor de vrijdagavond is wegens succes opnieuw gekozen voor een Hollandse Avond. Artiesten die hier zullen gaan optreden zijn: Jannes, Mooi Wark, Henk Wijngaard, Edwin Jongman, De Wuko's en DJ Nijs. De organisatie is vooral zeer content over het feit dat Jannes naar de Daver Dagen komt, aangezien hij er in 2006 niet bij kon zijn.

De zaterdag staat in het teken van de popmuziek artiesten die hier gaan optreden zijn: Ilse De Lange, Di-rect, I.O.S. (Is Ook Schitterend!) en The Heinoos. Hiermee heeft de organisatie opnieuw een aantal grote namen in huis gehaald, die momenteel erg populair zijn. Ook staat de Haagse rockband Seven geprogrammeerd. Met ex-leden van o.a. Anouk, Kane, Candy Dulfer, Relax en Postmen en een single in de Mega Top 50 (‘Whole’) beloven zij de sensatie van 2007 te worden.

Daarnaast zal er op de zaterdag nog een 2e podium zijn, het buitenpodium. Hier zullen een aantal regionale bands hun kunsten gaan vertonen. Reeds geboekt zijn: Kouwe Makkers uit Steenwijk, Theux uit Meppel/Amsterdam en Chill Out uit Ruinerwold.

De Daver Dagen 2007 zullen worden gehouden temidden van de prachtige groene weilanden in Ruinerwold, op het land van Roelof Dekker aan het Boerpad. Meer informatie is te vinden op www.daverdagen.nl
Provincie:
Tag(s):