maandag, 26. november 2007 - 23:19

Eerste bekerfinalist ijshockey bekend

Tilburg

De eerste finalist in de strijd om de Tricorp Workwear bekercompetitie is bekend. In twee wedstrijden rekenden de Destil Trappers uit Tilburg af met de Ruijters Eaters uit Geleen.

Vrijdagavond werd in Tilburg de eerste wedstrijd in de "best-of-three" serie vrij eenvoudig gewonnen. Door periodestanden van 3-1, 2-0 en 1-0 werden de Limburgers met 6-1 aan de kant gezet. De wedstrijd op zondag in Geleen verliep een stuk spannender. De Trappers hadden een verlenging nodig om de wedstrijd in hun voordeel te beslissen. Na de 3-3 stand na drie periodes was het Don Nichols die in de tweede minuut van de verlenging het beslissende doelpunt scoorde.

De tweede finalist moet komen uit het duel tussen de Vadeko Flyers uit Heerenveen en HYS uit Den Haag. Beide teams wonnen tot nu toe hun uitwedstrijd, vrijdag werd het in Den Haag 3-4 en de zondag in Heerenveen gespeelde wedstrijd eindigde in 2-5.

De beslissingswedstrijd zal dinsdag vanwege een brand in de machinekamer van "de Uithof" worden verplaatst naar de "Silverdome" in Zoetermeer.
Categorie:
Tag(s):