zaterdag, 20. januari 2007 - 11:57

Eerste kavels Leidsche Rijn park in de verkoop

Utrecht

Aan de randen van het Leidsche Rijn Park geeft de gemeente Utrecht circa 120 vrije kavels uit, verdeeld over drie projecten: ParkOost, ParkNoord en ParkWest. Als eerste start nu de verkoop van 15 unieke kavels in ParkOost. Toekomstige bewoners krijgen De Binnenhof, de kern van het Leidsche Rijn Park, als uitgestrekte ‘voortuin’. Om geïnteresseerden te informeren over het project, organiseert de gemeente Utrecht een informatieavond op woensdag 31 januari in Informatiecentrum Leidsche Rijn.

Het meest beeldbepalend in ParkOost wordt de veranda in de voorgevel. Aan de kavelnemers wordt gevraagd een moderne interpretatie van de romantische veranda te maken. Hiermee profiteren toekomstige bewoners optimaal van de ligging ten opzichte van het park en de zon.

Met bijna 300 hectare is het Leidsche Rijn Park groter dan alle andere stadsparken in Nederland en door de verschillende elementen waaruit het bestaat, is het park enorm gevarieerd. Ook de geplande villawijken aan de randen van het park dragen bij aan dit gevarieerde karakter.
Provincie:
Tag(s):