zaterdag, 7. april 2007 - 9:18

Eindelijk winst voor Vitesse

Dankzij een bliksemstart heeft Vitesse, na negen wedstrijden zonder overwinning, eindelijk weer eens gewonnen. Binnen de twee minuten werd spits Lazovic door doelman Wapenaar onderuit gehaald in het strafschopgebied.

De doelman kwam er met slechts een gele kaart goed vanaf. Tegen alle sportwetten in nam Lazovic zelf de strafschop. Met een bekeken schuiver liet hij de doelman kansloos.

Na twintig minuten mocht Verhaegh ongestoord opkomen en hij haalde van ongeveer twintig meter uit. Zijn schot werd door verdediger Schenkel zodanig van richting veranderd dat doelman Wapenaar voor de tweede maal kansloos was.

Lang leek het erop dat het hoogtepunt in de tweede helft zich op de tribune afspeelde in plaats van op het speelveld. Een in het publiek gegooide bal werd door de Vitesse supporters onder gejuich overgegooid.

Pas in de slotfase wist, wie anders dan, Lazovic het doel weer te vinden. Op aangeven van Verhaegh schoot de spits op de rand van het strafschopgebied langs de doelman. Drie minuten lang was de topscorer van Vitesse zelfs de aanvoerder nadat Janssen geblesseerd het veld verliet. In de laatste minuut kreeg Lazovic zijn publiekswissel en mocht Knol de blessuretijd volmaken als aanvoerder.
Categorie:
Tag(s):