dinsdag, 24. april 2007 - 18:05

Elements of Life wereldtour Tiësto slechts eenmalig

Arnhem

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zal Tiësto één keer optreden
in het Gelredome met zijn Elements of Life show in plaats van de drie aangekondigde concerten. In maart dit jaar startte Tiësto op spectaculaire wijze zijn Elements of Life wereldtour met een succesvol en uniek evenement op Schiphol ter promotie van zijn nieuwe gelijknamige artiestenalbum. Uiteraard is ook Nederland onderdeel van deze wereldtour en daarom staat Tiësto op zaterdag 2 juni in het Gelredome te Arnhem.

Eerder werd vermeld dat er naast de show van zaterdag 2 juni ook nog shows op donderdag 31 mei en vrijdag 1 juni gepland zouden staan. Echter is de afgelopen weken gebleken dat de donderdag een te lastige dag is voor een dergelijke show die tot 06.00 uur duurt.

Daarom heeft het management van Tiësto besloten om Elements of Life te presenteren als een exclusief evenement voor de echte fan dat alleen op zaterdag 2 juni zal plaatsvinden.

Reeds gekochte kaarten via Ticketbox voor de shows van donderdag 31 mei en vrijdag 1 juni zijn 1 op 1 geldig voor de show van zaterdag 2 juni. Eventuele restitutie kan tot 1 juni 10.00 uur via het restitutieformulier welke men kan downloaden via Tiesto.com en Ticketonline.nl.

Reeds gekochte kaarten via Ticketonline voor de shows van donderdag 31 mei en vrijdag 1 juni dienen omgewisseld te worden voor de zaterdag en zijn niet 1 op 1 geldig. Hiervoor zal de kaarthouder persoonlijk per brief benaderd worden door Ticketonline. Eventuele restitutie is eveneens via het formulier mogelijk.
Categorie:
Tag(s):