woensdag, 17. januari 2007 - 8:54

Energiebesparingstips op Eenrumer markt

De Marne

Om bewoners concrete handvatten te bieden zelf iets te doen tegen de klimaatverandering organiseert de Milieufederatie Groningen , samen met vele partners, van 15 t/m 20 januari 2007 de eerste Groningse energiebesparings-week. Het idee voor de energiebesparingsweek is afkomstig uit Finland, daar wordt deze themaweek al tien jaar met groot succes door Motiva georganiseerd. Motiva is een organisatie die nieuwe energiebronnen en effectief energiegebruik in Finland promoot.

In de openbare bibliotheek in Groningen is de hele maand januari een Informatiepunt energie te vinden. Een programma en verdere informatie over deze week kunt u vinden op www.mfgroningen.nl.

In aansluiting hierop zal het platform “De Marne Duurzoam� samen met De Milieufederatie Groningen woensdagmiddag 17 januari op de markt in Eenrum staan om ook de bewoners van de Marne te voorzien van informatie en tips over energiebesparing.

Om een blijvende stimulans aan energiebesparing te geven kunnen bezoekers een energiebewuste prijs verdienen. Ook zijn er informatiefolders met kortingsbonnen voor duurzame klussers. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd de stand van het platform “de Marne Duurzoam� en de Milieufederatie Groningen te bezoeken op 17 januari op de markt in Eenrum, dit is goed voor het klimaat en uw portemonnee.
Provincie:
Tag(s):