woensdag, 13. juni 2007 - 15:25

EO-Gezinsdag 2007 in Gelredome

Arnhem

De EO organiseert op zaterdag 6 oktober 2007 opnieuw voor duizenden (groot)ouders en (klein)kinderen een feestelijke gezinsdag in Gelredome. Er valt voor jong en oud van alles te beleven rond het thema: Hier ben ik! Luisteren naar Gods stem. Dit naar aanleiding van de Bijbelverhalen over Samuel.

Ten opzichte van vorig jaar is er het een en ander veranderd qua programmaopbouw. De EO-Gezinsdag start om 10.00 uur met het eerste deel. Dit is een gezamenlijke start met het hele gezin in het stadion met o.a. ds. Arie van der Veer en Gert-Jan van den Ende (bekend van Ernst, Bobbie en de rest).

Tijdens programmaonderdeel twee en drie kunt u kiezen uit een workshop speciaal voor mannen onder leiding van Michael W. Smith, een workshop speciaal voor vrouwen onder leiding van Darlene Zsech, een bezoek aan de veelzijdige markt of het bijwonen van twee verschillende minioptredens in het stadion. Tijdens het vierde programmaonderdeel worden de kleinere kinderen samen met hun (groot)ouders getrakteerd op een voorstelling van Elly en de Wiebelwagen en een miniconcert van Remco Hakkert. Parallel beleven de 9+ kinderen hun eigen, spetterende Omega Code Show in de Circustent.

De EO-Gezinsdag is niet het enige feest op 6 oktober, want ’s avonds vindt er een uniek jubileumconcert plaats met Michael W. Smith en Darlene Zsech (Hillsong). Beide artiesten treden een deel van de avond met hun eigen band op, maar Michael en Darlene zullen ook samen optreden! U kunt gaan genieten van een avond vol goede muziek en aanbidding uit dankbaarheid voor 40 jaar EO.
Provincie:
Tag(s):