zondag, 29. april 2007 - 8:14

Ere insigne voor eerste directeur VVV

Alkmaar

De heer Oud heeft afgelopen woensdag 25 april tijdens een afscheidsreceptie uit handen van wethouder R.van Dam een ere insigne mogen ontvangen.

De overhandiging werd tijdens zijn afscheidsreceptie als directeur van VVV-Schiereiland Noord-Holland in de Campinakamer van het Kaasmuseum aan het Waagplein gedaan. Hij ontvangt het insigne voor zijn jarenlange verdiensten voor de VVV en voor het toerisme in en naar de stad Alkmaar en de regio Noord-West Holland.

De heer Oud heeft de belangrijke groei van het toerisme in deze regio in goede banen geleid, zowel economisch als organisatorisch. Daarnaast heeft hij vorm gegeven aan de enorme digitaliseringslag op toeristisch gebied.

De toerist van nu wordt bereikt via de elektronische snelweg en niet meer via traditionele kanalen. Een hele belangrijke ontwikkeling is de forse schaalvergroting in VVV-land geweest. Begonnen als VVV-Alkmaar is door tal van fusies een regionale VVV tot stand gekomen van Noordzeekust tot IJsselmeer, waartoe ook Hoorn, Medemblik, Bergen, Egmond, Schoorl, De Rijp, Heerhugowaard en Wijk aan Zee tot het werkgebied behoren.

Met grote persoonlijke inzet heeft hij leiding gegeven aan bovengenoemde veranderingsprocessen.

De heer Oud laat een sterke en bloeiende regionale VVV achter die de kerntaken toeristische dienstverlening en promotie hoog in het vaandel heeft staan.
Provincie:
Tag(s):