vrijdag, 30. maart 2007 - 8:31

Faithless op 21 september live in Gelredome

Na het snel uitverkochte concert in Ahoy’ keert Faithless dit najaar terug naar Nederland. Op vrijdag 21 september staat de Britse formatie in Gelredome. De kaartverkoop voor dit concert begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur.Faithless, met kernleden Maxi Jazz, Sister Bliss en Rollo, staat al jaren bekend om haar energieke live shows. De dance act heeft met hits als ‘God is a DJ’,’Insomnia’ en ‘We Come One’ al vele festivals en zalen in extase gebracht.

Eind 2006 verscheen het vijfde Faithless album ‘To All New Arrivals’. Eerder dat jaar ging zanger Maxi Jazz een samenwerkingsverband aan met de Nederlandse DJ Tiësto. Samen namen zij de single ‘Dance4Life’ op. Alle opbrengsten van deze single gingen naar Dance4Life, een organisatie die zich wereldwijd inzet voor de HIV en aids problematiek met een focus op jongeren.

Ook bij het concert in Gelredome zet de band zich in voor deze stichting: van elk verkocht kaartje gaat een euro van de band en een euro van de organisator naar dit charity project.

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service
Provincie:
Tag(s):