maandag, 16. april 2007 - 16:11

Familie overvallen en gekneveld in woning

Arnhem

De politie is een onderzoek gestart naar een overval in een woning aan de Zijpendaalseweg in Arnhem. In de nacht van zondag op maandag is een familie die woonachtig is boven een restaurant in het Sonsbeekpark, door twee vermomde mannen overvallen. De overvallers hebben een geldbedrag buitgemaakt. Voor de gezinsleden, die zeer geschrokken zijn, maar niet gewond zijn geraakt, is slachtofferhulp aangeboden.

Omstreeks 01.40 uur zijn twee nog onbekende mannen de woning binnengedrongen. Zij bonden drie gezinsleden die lagen te slapen vast en eisten onder bedreiging van een vuurwapen geld. Nadat de mannen geld hadden buitgemaakt, verlieten zij het pand. In deze fase van het onderzoek kan het bedrag nog niet bekend worden gemaakt.

Van de overvallers is op dit moment een summier signalement bekend. De overvallers zijn beiden ongeveer 1.80 lang. Zij droegen donkere kleding en allebei een bivakmuts. Een van de twee droeg mogelijk een zwarte rugzak bij zich.

Toen de politie bij de woning aan kwam, werden zij buiten aangesproken door een man die even daarvoor was lastig gevallen door twee onbekende mannen. Mogelijk zijn deze twee mannen dezelfde mannen geweest die ook de overval hebben gepleegd. De politie komt graag nogmaals in contact met deze man. Hij zou een waardevolle getuige kunnen zijn.
Provincie:
Tag(s):