dinsdag, 22. mei 2007 - 22:16

FC Emmen presenteert nieuwe spelers

Emmen

FC Emmen heeft dinsdagavond, tijdens een druk bezochte perspresentatie, enkele nieuwe spelers gepresenteerd aan pers, sponsors en supporters. Ook zijn de jongelingen Bas Dost, Kevin Görtz en Martin de Roo gepresenteerd, zij spelen nu nog in de A - junioren van FC Emmen maar worden volgend seizoen aan de eerste selectie toegevoegd.

De nieuwe spelers zijn:

Michael van der Kruis, een 27-jarige centrale verdediger, afkomstig van HFC Haarlem en daarvoor al uitkomend voor Excelsior en De Graafschap heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij FC Emmen.

Edgar Bernhardt, een Duitse linker/rechter aanvaller, 21 jaar, afkomstig van Eintracht Braunschweig en speelde daarvoor bij VFL Osnabrück. Edgar heeft een contract voor twee seizoenen getekend.

Guus de Vries, afkomstig van BV Veendam en speelde in het verleden al eens kort voor FC Emmen in de B-junioren. Guus is 24 jaar en linker verdediger, hij tekende voor twee seizoenen.

Morten Friis Jensen, een Deense linker/rechter aanvaller, niet aanwezig bij de perspresentatie wegens competitieverplichtingen bij zijn huidige club FC Fredericia waaraan hij uitgeleend is door Esbjerg FB. Morten is 22 jaar en speelt de komende twee seizoenen voor FC Emmen.

De contracten van Robin Demeijer, Laurens Huizinga, Martijn Kamps en Jannes Wolters zijn inmiddels ook verlengd.
Provincie:
Tag(s):