zondag, 13. mei 2007 - 19:39

Feest voor Jeugdcircus Carantelli

Klazienaveen

Het in 1971 opgerichte jeugdcircus Carnatelli uit Klazienaveen pakte dit weekeinde groots uit met de viering van het 35 – jarig jubileum. Het hele weekend waren er diverse festiviteiten georganiseerd om het jubileum te vieren.

Vrijdagavond gingen de festiviteiten, dan eindelijk na maanden van voorbereidingen, in een grote circustent van start met een reünie waar 70 mensen op af waren gekomen.

Zaterdagavond werd de première voorstelling opgevoerd door de 24 leden van het jeugdcircus. Ruim honderd mensen, waaronder wethouder mevr. Thalens van de gemeente Emmen die de voorstelling opende, waren naar het recreatiepark De Weidewaard gekomen om te kijken naar de kunsten van de jeugdige acrobaten.

Zondag begon tot slot om half twee een circus festival waarvoor een aantal noordelijke jeugdcircussen waren uitgenodigd. Bestuurslid Riekus Brinks van het jeugdcircus is bijzonder tevreden over hoe het weekeinde is verlopen, ook het aantal mensen wat naar de voorstelling zaterdagavond is komen kijken stemt hem zeer tevreden.
Provincie:
Tag(s):