donderdag, 12. april 2007 - 9:30

Feestelijke onthulling Servicebus Veendam

Veendam

Vanaf maandag 16 april rijdt de Servicebus in Veendam. De Servicebus Veendam is de eerste Servicebus die rijdt in de provincie Groningen. Op zaterdag 14 april wordt de Servicebus rond 11.15 uur feestelijk onthuld door wethouder Verkeer en Vervoer Henk Jan Schmaal en de teamcoördinator ontwikkeling van het OV-bureau, Erwin Stoker. De feestelijke aftrap vindt plaats op het Museumplein vanaf 11.00 uur tot circa 12.30 uur.

De Servicebus is een kleurrijke, comfortabele en goed toegankelijke bus die een vaste route rijdt met een vaste dienstregeling. Net zoals in het openbaar vervoer, maar dan rijdt de Servicebus kortere afstanden en alleen in Veendam. De Servicebus rijdt langs de bestaande bushaltes en langs nieuwe haltes pal voor woonzorgcentra.

Tijdens de feestelijke aftrap is er gratis koffie, thee en koek. Bovendien kan het publiek bij La Vache een broodje naar keuze uitkiezen plus koffie, thee, melk of fris voor 4,00 euro. De aanbieding geldt op vertoon van de lunchbon uit het huis-aan-huisblad de Veendammer. Ook zijn er leuke kinderactiviteiten georganiseerd!
Provincie:
Tag(s):