donderdag, 22. maart 2007 - 10:00

Feestelijke onthulling speeltuin Torteltuin

Utrecht

Jeugdwethouder Rinda den Besten opent zaterdag 24 maart om 15.00 uur officieel een volledig opgefriste Torteltuin. De afgelopen weken heeft de speeltuin een kleine metamorfose ondergaan. Oude speeltoestellen hebben een nieuw plekje gekregen of hebben plaatsgemaakt voor mooie nieuwe speeltoestellen. De Torteltuin grijpt deze gelegenheid graag aan voor een feestje op 24 maart vanaf 14.30 uur in de Torteltuin aan de Kwartelstraat 70 in Utrecht.

Tijdens deze gelegenheid zal de wethouder de nieuwe toestellen op een bijzondere wijze onthullen. De onthulling wordt bovendien opgeluisterd met een ballonnenwedstrijd en muziek. Ook kunnen de kinderen duiven aaien en er alles over leren.

De Torteltuin is een speeltuin in de Utrechtse Vogelenbuurt voor kinderen tot ongeveer 7 jaar en hun ouders. De speeltuin is mooi gelegen aan de rand van het Griftpark en biedt veel geborgenheid. Er is veel speelgoed om mee te spelen. Er wordt regelmatig activiteiten georganiseerd.

Sinds 2005 draait de Torteltuin met subsidie van de gemeente Utrecht en de inzet van vele vrijwilligers en betrokken buurtgenoten. Inmiddels worden er zo’n 400 gezinsabonnementen per jaar verkocht en bewijst De Torteltuin zijn belangrijke functie, niet alleen voor de Vogelenbuurt, maar ook voor de omliggende wijken. De Torteltuin is een gezellige, mooie, schone en veilige speeltuin!
Provincie:
Tag(s):