vrijdag, 8. juni 2007 - 11:10

Feyenoord heeft al akkoord met Van Marwijk

De terugkeer van Bert van Marwijk op het oude nest lijkt steeds meer gestalte te krijgen. Feyenoord en de ervaren oefenmeester zijn er financieel uit volgens het Algemeen Dagblad.

"Het gaat in ieder geval niet over de persoonlijke financiële wensen van Van Marwijk. Daar zijn we allang uit. We doen ons best ervoor te zorgen dat Van Marwijk haast geen nee meer kan zeggen. We willen hem graag hebben. Hij past in het profiel dat we voor deze functie maakten en van dat specifieke kaliber zijn er gewoon niet zo veel mensen beschikbaar", aldus Financieel directeur Onno Jacobs tegenover de krant.

Het is geen publiek geheim dat de oud-trainer van Fortuna Sittard en Borussia Dortmund garanties wenst over de versterking van de selectie van Feyenoord. De namen van Roy Makaay (Bayern München) en Kenneth Perez (Ajax) zingen al nadrukkelijk rond in de Kuip. "Iedereen met interesse in Feyenoord kan weten dat we haast hebben. De selectie voor volgend seizoen moet worden rondgemaakt en wat dat betreft is het nu de periode dat er beslissingen vallen. Daarbij heb je als Feyenoord je nieuwe trainer gewoon nodig", aldus Jacobs.
Categorie:
Tag(s):