maandag, 29. januari 2007 - 19:04

Flirtworkshop voor verlegen cupido

Maastricht

Onder begeleiding van een flirtcoach biedt het Centre Céramique in Maastricht voor verlegen versierders en zoekende zielen een flirtworkshop aan. Prof-versierder Drazen Lisak van de flirtacademie leert je de fijne kneepjes van het vak zoals subtiel oogcontact, onweerstaanbaar intro en verleidelijke lichaamstaal.

Flirttrainer Lisak (geboren in Kroatië) is gewend aan de mediterrane flirtcultuur. In Kroatië is flirten aan de orde van de dag. Lisak: 'Kroaten geven elkaar heel vaak complimentjes, gaan speels en een beetje plagerig met elkaar om. Nederlanders zijn veel meer oordelend en analytisch bezig, en hebben de neiging om, ook in de privé-sfeer - zakelijk met elkaar om te gaan. Op verjaardagen zijn de gesprekken hier vaker oersaai, vindt hij. Het gaat altijd over werk of hypotheken.'

In de workshop laat de flirtcoach zien, hoe je kunt flirten met je leven, met jezelf en met een ander. In die volgorde! Het doel is om het geluk te leren creëren, dan wel te grijpen als het zich aandient. Door het flirten zullen mensen je mogen: vreemden en bekenden, mannen en vrouwen, vrienden en minnaars. En als mensen je mogen staan alle deuren voor je open.

De flirtworkshop wordt gehouden op zondg 11 februari om 15.00 uur in het Centre Céramique. Deelname aan de workshop kost € 4,50, leden van de stadsbibliotheek betalen € 3,50, korting alleen tijdens voorverkoop.
Provincie:
Tag(s):