donderdag, 4. januari 2007 - 10:00

Foodstep 'Wageningse onderneming van het jaar 2006'

Wageningen

Gerard Sterkenburg heeft namens het Wageningse bedrijf 'Foodstep' de 'Wageningse Ondernemersprijs 2006' ontvangen uit handen van burgemeester Geert van Rumund. Sterkenburg is één van de drie directeuren van Foodstep, een innoverend bedrijf dat zich richt op de food service markt.

Het heeft als ambitieuze missie om stap voor stap mensen en organisaties in de wereld van eten, drinken en slapen te verbeteren. Het bedrijf bestaat 15 jaar en heeft 30 medewerkers. Sterkenburg ontving de prijs op 2 januari jl. tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie.

De Wageningse ondernemersprijs is sinds vorig jaar de gezamenlijke prijs van het WOC en de gemeente. Dit jaar waren er bijna 30 nominaties. Een onafhankelijke jury, bestaande uit vertegenwoordigers van het gemeentebestuur, lokale en regionale ondernemers en Wageningen UR heeft Foodstep gekozen als 'Wageningse Onderneming van het jaar 2006', vanwege het innoverende en onderscheidende concept van product- en dienstenpresentatie. Het bedrijf past bovendien uitstekend in het totale beeld van Wageningen als City of Life Sciences.
Provincie:
Tag(s):