woensdag, 3. januari 2007 - 22:04

Fors meer bezoekers voor Zoo Labyrinth

Boekelo

In 2006 heeft Zoo Labyrinth in Boekelo ruim 50.000 bezoekers mogen verwelkomen. Dat is een stijging van 15.000 bezoekers ten opzichte van 2005, meldt het dierenpark vandaag.

Het hele jaar door was er van alles te beleven in het park. Dit jaar is Expeditie Mammoet gelanceerd, een bijzondere activiteit waarbij kinderen als ‘echte’ paleontologen aan de slag gingen om mammoetbotten op te graven. Ook de nieuwe activiteit KidsPower was erg populair: onder leiding van een dierverzorger zijn vele kinderen aan de slag gegaan om de dieren te verzorgen.

In 2007 wordt Zoo Labyrinth Boekelo verder ontwikkeld. Momenteel worden gesprekken gevoerd met de gemeente om de diercollectie nog enigszins uit te mogen breiden. Daarnaast zal het activiteitenveld geïnnoveerd worden en zal het park verrijkt worden met kleurrijke tropische planten. In 2007 zal het activiteitenaanbod verder worden uitgebreid en kunnen bezoekers wederom genieten van onder andere KidsPower, Expeditie Mammoet, Beestenboel en KriebelSafari.
Provincie:
Tag(s):