donderdag, 31. mei 2007 - 14:06

Friesland omarmt frisse ideeën

Friesland

Studenten bevatten een schat aan innovatieve ideeën die veel voor Friesland kunnen betekenen, maar veel jonge innovatoren willen de wereld ontdekken en zoeken hun heil elders. Daarom is Frisjes opgericht. Frisjes is een Coöperatieve Vereniging (CV) die studenten ontwikkelingskansen in het Noorden wil bieden.

Dit initiatief wordt gedreven door de wil om jonge mensen met ontwikkelingspotentie als ontwerper of ondernemer binnen het Noorden te houden. Je kunt met bagage bij bedrijven aankloppen of zelf een onderneming starten. Frisjes biedt ondersteuning door de juiste netwerken en contacten met de juiste bedrijven aan de ideeën te koppelen.

Frisjes biedt een ontmoetingsplek waar je ideeën kunt presenteren, aan creatieve brainstormsessies mee kunt doen en waar je een netwerk kunt opbouwen. De meeste activiteiten zullen plaats vinden in het vestigingsgebouw van het Cartesius Instituut in Leeuwarden. Frisjes zal in eerste instantie in hetzelfde gebouw gehuisvest worden. De eerste flexwerkplekken zijn per half juni beschikbaar. Het Cartesius Instituut is gevestigd aan de Zuidergrachtswal 3 in Leeuwarden.

Dus heb jij een geweldig idee dat je op de markt wilt brengen, dan is Frisjes op zoek naar jou!
Provincie:
Tag(s):