zaterdag, 15. december 2007 - 13:35

Froger zingt met vrienden in Ahoy

Rotterdam

Vrijdag stond René Froger voor het eerst in vijf jaar weer op het podium in het Rotterdamse Ahoy. Samen met enkele vrienden zong hij bekende en nieuwe nummers van zijn Dommelsch Dubbel Dutch Tour. Grootste verrassing was sportverslaggever Jack van Gelder die samen met René Amsterdamse deuntjes ten gehore bracht. Zaterdag staat de zanger nogmaals in een uitverkocht Ahoy.

Tijdens de show ‘René Froger live in Ahoy 2007’ paseren hits van de afgelopen twintig jaar de revue, en blikt de zanger naar zijn nieuwe Nederlandstalig album 'Doe maar gewoon'.

Frans Bauer, die een duet met Froger zong, zei tegen Blik op Nieuws dat hij het heel spannend vond om met Froger op het podium te staan omdat hij nu voor een ander soort publiek staat. "Normaal gesproken staan de rijen vol met mensen met sjaaltjes en petjes met Frans Bauer erop en nu is dat voor René. Ik ben dan ook zeer benieuwd hoe het publiek zal reageren."
Daar hoefde hij zich echter geen zorgen over te maken, het publiek reageerde zeer enthousiast op zijn optreden. Naast Bauer brachten rappers Lange Frans en Baas B. een speciale versie van Maggie McNeal´s Amsterdam ten gehore, waarbij ze bijval van het publiek kregen.

Van zijn nieuwst CD waarop nogal wat nummers over verloren liefdes en mislukte relaties staan bracht de zanger zeer gepassioneerd het nummer´Jij moet verder´. Wat hem een staande ovatie opleverde.
Categorie:
Tag(s):