dinsdag, 2. januari 2007 - 11:00

Gameparty verhuist naar de gemeente Oirschot

Oirschot

Na 6 edities in Biddinghuizen is door organisator Gameparty besloten de 7e editie te verhuizen naar de gemeente Oirschot, Noord-Brabant. De exacte locatie is te vinden op http://www.codemasterscampzone.nl/nieuws/item/29775/

Perry van de Wiel van Gameparty “Gameparty is zeer verheugd met de nieuwe locatie en voelt zich nu al thuis op het terrein en ziet vele voordelen. Oirschot ligt vlakbij Eindhoven Airport, wat goed is voor onze buitenlandse bezoekers daarnaast ligt het vlakbij de Belgische grens waardoor we ook deze groep beter kunnen bedienen. Andere voordelen zijn dat een grote stad als Eindhoven vlakbij ligt en bijvoorbeeld de Macdonalds op een steenworp afstand ligt.

Bovendien is er nu een contract met de gemeente zelf welke zelf ook zeer enthousiast is over het Game evenement en actief meedenkt.“

Het game event start op 20 juli 2007 om 00.01 en duurt tot en met 30 juli 2007. Het event zal dit jaar plaats gaan bieden aan 1750 deelnemers. Deelnemers overnachten in tenten, caravans of campers die alle verbonden zullen zijn via een supersnel fibernetwerk. Codemasters Campzone is de ultieme vakantie voor gamers!

Met de komst van de Nintendo Wii en in maart de komst van de Playstation 3 is next gen gaming een feit. Alledrie de next gen consoles, (Xbox 360, Wii en de PS3) zullen dan ook in grote getale aanwezig zijn op het event. Op deze consoles zullen dan ook de populairste games worden gespeeld in competitie verband. Daarnaast zal de komst van het microsoft Vista OS zorgen voor een nieuwe boost in PC gaming en zullen voor dit plaform dan ook tientallen competities worden opgezet.

Hoofdsponsor Codemasters zal het nodige in petto hebben met hun nieuwste line up van Games die worden getoond tijdens het 11 daagse game event. Een aantal van de nieuwste Codemasters games zullen voor de eerste keer getoond worden en gespeeld kunnen worden door de deelnemers, een unieke game ervaring.

Het zal ook weer mogelijk zijn om je PC en eventueel je console geheel om te bouwen naar je eigen stijl en wens in het Casemod gedeelte.

Fun is een belangrijk begrip voor Codemasters Campzone en de organisatie van Gameparty zal alles uit de kast halen om met een aantal zeer leuke verassingen te komen. Hierbij zal ook steeds meer nadruk gelegd worden op de console gamer.
Categorie:
Tag(s):