zondag, 10. juni 2007 - 23:00

Gascoyne en Kolles boos op Spyker-coureurs

Kansen waren er vandaag voor Spyker om punten te pakken tijdens de Canadese Grand Prix. Kleine persoonlijke fouten zorgden ervoor dat een puntenfinish uitbleef. Adrian Sutil crashte in de eenentwintigste ronde van de race. Voor zijn Nederlandse teamgenoot was de race in ronde zevenenveertig over.

Vandaag crashte Adrian Sutil opnieuw zijn Spyker-bolide in de muur nadat hij dit ook al deed in Monaco en eerdere races in seizoen 2007. Met regelmaat is de jonge Duitser sneller dan zijn teamgenoot Christijan Albers, maar Mike Gascoyne vindt dat hij teveel fouten maakt. Hij is niet blij met de prestaties van Adrian Sutil in de races. De Brit: "Adrian maakte wederom een fout, hij moet echt stoppen met het maken van zulke cruciale fouten als hij nog wil doorgaan met het rijden op dit niveau."

Teameigenaar Colin Kolles was eveneens niet tevreden: “Alles was goed vandaag, de strategie, de timing, maar kleine fouten zorgden ervoor dat we niet eindigden waar we konden eindigen. Adrian en ook Christijan moeten vanaf nu echt gaan focussen. Dit mag niet vaker gebeuren!�
Categorie:
Tag(s):