donderdag, 8. februari 2007 - 9:51

Gemeentehuis Emmen tijdelijk gesloten voor publiek

Emmen

In verband met een tijdelijke verhuizing, sluiten op donderdagavond 1 maart om 16.30 uur de deuren van het gemeentehuis tijdelijk voor het publiek. Vanaf dinsdag 6 maart 08.30 uur kan men weer terecht bij de gemeentebalies. Het aanvragen van paspoorten, rijbewijzen en identiteitskaarten, het opvragen van uittreksels, het doen van aangifte van geboorte of overlijden en het doorgeven van een verhuizing kan op 2 en 5 maart wel bij de gemeentewinkels aan de Spoel 85 in Emmer Compascuum en aan het Kerkeind 1 in Schoonebeek.

Voor zaken op het gebied van Belastingen, Burgerzaken, Vergunningen, Schuldhulp, Voorziening Gehandicapten, Ruimtelijke Ordening, SocialeZaken en het Zorgloket moet men in Emmen vanaf dinsdag 6 maart a.s. naar het voormalig politiebureau aan de Westenesscherstraat. Dit pand dient gedurende de renovatiewerkzaamheden als tijdelijk onderkomen voor verschillende afdelingen van de gemeente Emmen, waaronder het Klant Contact Centrum met balies van de diverse afdelingen.

Om haar klanten tegemoet te komen, heeft de gemeente besloten om de openingstijden van deze gemeentewinkels op 2 en 5 maart a.s. volgt aan te passen: op vrijdag 2 maart zijn beide winkels geopend van 09.00 - 16.00 uur; op maandag 5 maart is de winkel in Emmer Compascuum van 09.00 - 16.00 uur geopend en is de locatie in Schoonebeek geopend van 09.00 - 17.00 uur en van 17.30 - 19.00 uur. Gedurende deze dagen kunt u voor verkiezingszaken, zoals het aanvragen van een vervangende stempas, alleen terecht bij de gemeentewinkels.

In verband met de renovatie van de ontvangsthal van het gemeentehuis is het stembureau van het gemeentehuis op 7 maart gevestigd in het trouwpaviljoen aan het Raadhuisplein.

Parkeren kan men tegen betaling op het parkeerterrein-Noord aan de Frieslandroute. Dit ligt op drie minuten loopafstand. Voor bezoekers met een gehandicaptenparkeerkaart worden op het parkeerterrein aan de Westenesscherstraat vijf parkeerplaatsen gereserveerd.

De gemeente Emmen blijft tijdens de verhuizing telefonisch bereikbaar via het algemene nummer 0591 - 68 55 55.
Provincie:
Tag(s):