vrijdag, 30. maart 2007 - 15:25

Genieten van de bloemenpracht en een Zweeds ontbijt

Lisse

Ben u opzoek naar een leuk uitje met Pasen? Dan kunt u bijvoorbeeld naar Keukenhof. Naast diverse muziekoptredens en vele binnenshows, zijn extra activiteiten voor kinderen ontwikkeld. Kinderen zullen zich met Pasen zeker niet vervelen. Op beide paasdagen kunnen kinderen paaseieren zoeken in de speelweide en in het doolhof en zal de Paashaas keukenhof met een bezoek verblijden. Daarnaast kunnen kinderen ook een Bollebozen Speurtocht door het park maken en een uitje voor de hele klas winnen.

Het park is op tweede paasdag 9 april ook nog eens extra vroeg open. Het park opent haar poorten al om 7 uur om de vroege vogels onder ons, de gelegenheid te geven om nog een keer te genieten van het ontluiken van de bloemenpracht en het ontwaken van de dieren. Keukenhof is een waar paradijs voor filmers, fotografen en rustzoekers. Speciaal als de zon opkomt zijn er in het parkdecor feeërieke beelden te schieten.

Ontbijt maken is niet meer nodig, de koks van Keukenhof hebben speciaal voor deze dag een Zweeds Ontbijt samengesteld dat tussen 07.00 en 09.00 uur in het Willem Alexander paviljoen wordt geserveerd. Voor de vroege vogels die al voor 08.00 uur binnen zijn, is dit arrangement ook nog eens erg voordelig.
Categorie:
Tag(s):