zaterdag, 3. februari 2007 - 19:50

Genitale kosmetiek; Laat je 'van onderen' verbouwen

Amsterdam

Dagelijks worden wij overspoeld met reclame voor producten die je jong houden. Borstvergrotingen, liposuctie, haartransplantaties deze ingrepen behoren zo langzamerhand tot de ‘gewone’ esthetische chirurgie. Een van de laatste taboes is esthetische chirurgie van de genitale regio. Met name in Amerika is dit momenteel helemaal ‘hot’.

Tijdens New Beauty 2007 in de Amsterdam RAI kun je diverse cosmetische ingrepen bijwonen en de vele stands bezoeken van gerenommeerde klinieken. Dit alles onder het toeziend oog van de adviesraad van medische specialisten en bestuursleden van de Nederlandse Vereniging van Plastische Chirurgie (NVPC), de Nederlandse Vereniging van Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC), de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), de Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) en de Algemene Nederlandse Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging (ANBOS).

Catherine Keyl hield een forum discussie met als panelleden Kelly van der Veer (BB-Brother), Robert Schoemacher (cosmetisch arts), Leo-Peter van der Weij (plastisch chirurg) en Sandra Mulkens (psychotherapeut). Hier kwam vooral de kwaliteit van de cosmetische chirurgie ter sprake.
Categorie:
Tag(s):