dinsdag, 16. januari 2007 - 15:40

Getuigen gezocht na aantreffen gewonde fietser

Wageningen

Op de kruising van de Bosrandweg met de Dorskampweg in Wageningen is afgelopen zaterdag een 77-jarige gewonde man aangetroffen die, naar later bleek, ernstig letsel had opgelopen. De politie sluit vooralsnog een verkeersongeval uit maar hoopt aan de hand van getuigen te kunnen achterhalen wat er precies is gebeurd.

Met name een tot dusver onbekende automobilist, die het slachtoffer had aangetroffen en zich over hem had ontfermd, zou mogelijk gezien kunnen hebben wat er met het slachtoffer is gebeurd.

De gewonde man, afkomstig uit Wageningen, werd afgelopen zaterdag omstreeks half drie liggend op straat gevonden naast zijn fiets. Een passerende automobilist ontfermde zich over hem en waarschuwde de politie. Uit de aangetroffen sporen kon niet worden vastgesteld of er een aanrijding had plaatsgevonden.

De Wageninger bleek in eerste instantie een geringe hoofdwond te hebben en is naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek pas later dat de verwondingen ernstiger waren dan gedacht. Het slachtoffer verblijft nog steeds in het ziekenhuis.
Provincie:
Tag(s):