donderdag, 8. maart 2007 - 19:03

Gewapende overval leidt tot drugsvondst

Maastricht

Na een gewapende overval op een woning aan de Doctor Schaepmanstraat in Maastricht, heeft de politie woensdagvond in die woning een aanzienlijke hoeveelheid softdrugs aangetroffen. Bij de overval die tussen 22.00 uur en 23.00 uur plaatsvond, liep een 18-jarige inwoner van Maastricht, lichte verwondingen aan zijn hoofd op. De in de woning aangetroffen drugs zijn enkele tientallen kilo’s wiet en hasjiesj.

Twee gewapende mannen belden bij de woning aan en bedreigden de 18-jarige Maastrichtenaar die de voordeur opende meteen met een vuurwapen en sloegen daarmee op hem in. Nadat het in de woning tot een handgemeen kwam tussen de overvallers en de 18-jarige man, sloegen zij op zeker moment op de vlucht.

Tijdens het onderzoek in de woning werden softdrugs en enkele verboden wapens (messen en dolkmessen) aangetroffen en in beslag genomen. In verband met het aantreffen van de softdrugs zijn twee vrouwen en twee mannen, allen afkomstig uit Maastricht, aangehouden. Onder hen bevindt zich het 18-jarige slachtoffer.

De aangehouden personen zijn ingesloten. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart.
Provincie:
Tag(s):