dinsdag, 25. september 2007 - 21:32

Gewapende overval op autobedrijf Otterlo

Otterlo

Een autobedrijf aan de Harskamperweg in Otterlo is dinsdagavond omstreeks 19:30 uur overvallen door twee gewapende mannen. De overvallers zouden daarbij de eigenaar, een personeelslid en twee klanten met een vuurwapen hebben bedreigd. Niemand raakte daarbij gewond.

Even voor haf acht liepen twee nog onbekende mannen het bedrijf binnen. Onder dreiging van een vuurwapen of wat daarop leek, zouden de aanwezige personen onder meer geld af hebben moeten geven. Hierna gingen de overvallers er vandoor. In welke richting en op welke manier is niet bekend. Volgens de slachtoffers zou het gaan om twee getinte mannen: de eerste overvaller had een witte broek aan, de tweede droeg een grijze trui en een baseballcap. Beide hebben een lengte van ongeveer 1.75 meter.

De politie doet ter plaatse onderzoek. Zo is de technische recherche bezig met sporenderzoek en zijn politieauto’s in de omgeving aan het zoeken naar de twee onbekende mannen. De politie wil tevens graag in contact komen met mensen die kort voor of na de overval iets hebben gezien in de directe omgeving van het bedrijf aan de Harskamperweg in Otterlo. U kunt daarvoor contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):